Hapag-Lloyd Cruises

Reis samen met andere Belgen aan boord.

Expeditie
Valparaiso – Ushuaia

GROTE NATUUR, KLEINE MENSEN.

HANSEATIC inspiration

05 dec – 20 dec 2025
15 dagen, Chili – Argentinië

Nederlandstalig vergezelde expedities met Hapag-Lloyd Cruises

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises  ‘Nederlandstalig vergezelde expedities voor Belgen’ op geselecteerde vaarroutes. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere Belgen.

VERGEZELDE CRUISES EN EXPEDITIES
› Aanspreekpersoon gedurende de hele reis
› Cocktail moment(en)/Get together voor de groep
› Presentatie groepscruises
› Groepsfoto (print en digitaal)

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING
› Beperkte beschikbaarheid bij promotarieven (SILVER)
› Dit concept wordt enkel uitgevoerd wanneer er minstens 15 Nederlandstalige gasten deelnemen
› Het wel of niet uitvoeren van dit concept is geen vast bestanddeel van het reiscontract.

Expeditie Chileense fjorden

HANSEATIC inspiration

05 dec – 20 dec 2025
15 dagen, Chili – Argentinië

Vrijdag 05.12.2025
Valparaiso/Chili, vertrek 20.00 uur

Zaterdag 06.12 tot zondag 07.12.2025
Ontspanning op zee

Maandag 08.12 tot donderdag 11.12.2025
De noordelijke fjorden van Chili (Puerto Montt, Isla de Chiloe, cruisen in de fjorden, Puerto Eden, Pio XI-gletsjer)

Vrijdag 12.12 tot dinsdag 16.12.2025
Zuidelijke fjorden van Chili (Bernal-gletsjer, Puerto Natales, doorgang door de Kirke Narrows en de Straat van Magellan, Tucker-eilanden, cruisen in de fjorden)

Woensdag 17.12.2025
Punta Arenas, van 6.00 tot 22.00 uur

Donderdag 18.12.2025
Garibaldi-gletsjer

Vrijdag 19.12.2025
Ontspanning op zee/Zeilen door het Beaglekanaal

Zaterdag 20.12.2025
Ushuaia/Argentinië, aankomst 6.00 uur
Chartervlucht naar Buenos Aires

Onze tip:

Verleng uw cruise met een verblijf in Argentinië. Raadpleeg uw reisagent.

Machtige route

Verheug u op een spectaculaire route door het noordelijke en zuidelijke fjordlabyrint van Chili, met gigantische gletsjers en gevarieerde fauna. Onder begeleiding van onze experts maakt u prachtige wandelingen buiten de gebaande paden. Watervallen, bergen en dieren zoals nandoes, guanaco’s en condors wachten op u in het Torres del Paine Nationaal Park*, dat beroemd is om zijn drie naaldscherpe rotstorens. De beste manier om tijdens de passage door nauwe doorgangen van de indrukwekkende panorama’s te genieten, is vanaf de vele open dekruimtes. Cruisen langs de blauwwitte Garibaldi-gletsjer en reizen door het Beaglekanaal zijn fantastische hoogtepunten.

HOOGTEPUNTEN

 • Ervaar gletsjers van dichtbij, zowel aan boord als vanuit de Zodiac
 • Wildwaterraften* op de rivier de Petrohue of kajakken in de La Paza-lagune*
 • Met pioniersgeest: fantastisch uitzicht op de Pio XI-gletsjer en de Bernal-gletsjer
 • Via de Straat van Magellaan naar de zelden bezochte Tucker-eilanden
 • Beleef de natuur actief in de pinguïnkolonie op Isla Magdalena
 • Na een dag op het ijs: genieten van de sauna met zeezicht in de OCEAN SPA, actieve time-out in de Sports Club en een culinaire ontdekkingsreis

* De excursies aan wal zijn niet bij de cruiseprijs inbegrepen en zijn in de planningsfase. Mogelijks aan verandering onderhevig zonder voorafgaande mededeling.

Gouden regel bij expedities: stel je flexibel op.

Volg steeds de instructies van de getrainde expeditieleider. De vaarroutes zijn afhankelijk van officiële goedkeuring, klimaat en ijscondities.

De natuurlijke ervaringen en waarnemingen van dieren in het wild zijn mogelijkheden op deze expedities maar kunnen niet worden gegarandeerd.

Prijzen vanaf € 9.990 p. p.

 • Cruise only (dubbele bezetting, GOLD tarief)
 • incl. vroegboekkorting (cruise only) tot en met 05 december 2024

Extra voordelen met Hapag-Lloyd Cruises

 • Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis
 • Cocktailmoment(en) voor de groep
 • Groepsfoto (print & digitaal)
€ 300 ON BOARD CREDIT PER PERSOON VOOR DRANKEN AAN BOORD

(enkel voor PLATINUM en GOLD tarieven)

INFOLUNCH VOOR UW AFREIS

Ongeveer twee maanden voor afreis ie er een gezamenlijk presentatiemoment voorzien met alle praktische informatie.

Achteraf word je ook uitgenodigd voor een reünie. Altijd leuk om jouw medereizigers terug te zien en met hen foto’s en herinneringen uit te wisselen.

Maak kennis met de Nederlandstalige Belgische cruisespecialist aan boord.

DAVY VAN ACKER – Davy heeft vele jaren in het buitenland gewoond waaronder in Bolivia, Griekenland, Spanje, Tunesië, Egypte en Turkije. Hij bracht ook verschillende maanden door op cruise- en expeditieschepen en ontdekte onder meer Spitsbergen, Groenland, Canada, het Amazonegebied en Antarctica. De wereld is echt zijn werkterrein. Zijn passie gaat uit naar geschiedenis, architectuur, geografie en avontuur.

MATTHIAS DE KLERCK – Matthias heeft ondertussen wel wat van de wereld gezien en ervaren, van de noordpool tot de zuidpool. Reizen is voor hem een passie, een uitlaatklep en tegelijkertijd een must. Ontdekken van nieuwe culturen, ontmoeten van nieuwe mensen en het opnemen van de pracht van fauna en flora zijn dan ook zijn grootste drijfveren.

RANI VANBENEDEN – Rani heeft al een behoorlijke rugzak aan ervaring op vlak van reizen en kan niet wachten om nog meer te ontdekken. Het is een dame met pit met een grote interesse in de algemene globalisatie inzake Toerisme en Hospitality. Haar carrièrepad ligt dan ook binnen de reissector met een grote interesse in het Amerikaanse continent. Lekker eten, gezellige reisgenoten en een mooie bestemming zijn voor Rani de drie factoren die het tot een geweldige reis maken.

Welkom aan boord van dit uitzonderlijk schip

Het expeditieschip HANSEATIC inspiration

Realiseer eindelijk je expeditiedromen naar Antarctica en/of Spitsbergen met de nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises. Met het expeditieschip HANSEATIC inspiration lanceerde Hapag-Lloyd Cruises in 2019 een nieuwe standaard voor expeditiecruises waarbij avontuur en comfort in perfecte harmonie samengaan.

De wind in je gezicht en de dauw op je huid beleef je als ontdekkingsreiziger in openlucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises. Net daarom is bij de nieuwe HANSEATIC expeditieschepen meer open dek voorzien dan bij welk ander expeditieschip dan ook.

Door zijn kleinere omvang kan de HANSEATIC inspiration ook dieper doordringen in het binnenland. Waardoor ook boeiende cruises langs de Amazone of zelfs helemaal tot de Great Lakes in Noord-Amerika mogelijk zijn.

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

Met Hapag-Lloyd Cruises verken je verre landen en continenten op een diepgaande manier. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen in adembenemende, natuurlijke decors. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar Hapag-Lloyd Cruises voor staat.

Aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises zijn er geen grenzen. Op onze blauwe planeet voelen ze zich overal thuis. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: je reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers.

Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren, enkel de meest tevreden passagiers. Dat is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Hopelijk kunnen we u met dit aanbod inspireren om een Hapag-Lloyd cruise te doen aan uitzonderlijke voorwaarden, in goed en gelijkgezind gezelschap en met een Belgische Nederlandstalige cruisespecialist aan boord om u te helpen bij al uw vragen.

Deze kan u misschien ook interesseren?