Hapag-Lloyd Cruises

Met Belgen aan boord !

Nederlandstalig vergezelde Hapag-Lloyd Cruises: met Belgen aan boord

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 7 geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere Belgen.

Voor elke deelnemer: € 200 boordkrediet per persoon voor dranken!

Het betreft een mooie mix van expeditiecruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen: het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration en het meermaals als beste cruiseschip erkende EUROPA 2. De boeiende vaarroutes gaan van Antarctica tot  Spitsbergen, van de Middellandse Zee tot de Great Lakes in Noord-Amerika.

Expeditie cruises met Belgen aan boord

2x Antarctica en 2x Spitsbergen 

 • Aan boord het expeditieschip HANSEATIC inspiration

Grote expeditie cruise Antarctica

 • 22/01/2024 > 09/02/2024
 • 19 dagen
 • Grote route door de zuidelijke poolgebieden

Expeditie cruise Spitsbergen

 • 15/06/2024 > 25/06/2024
 • 11 dagen
 • Longyearbyen naar Tromso

Expeditie cruise Spitsbergen

 • 25/06/2024 > 05/07/2024
 • 11 dagen
 • Tromso naar Longyearbyen

Grote expeditie cruise Antarctica

 • 05/12/2024 > 21/12/2024
 • 17 dagen
 • Avonturen aan het einde van de wereld

Gouden regel bij expedities: stel je flexibel op. Volg steeds de instructies van de getrainde expeditieleider. De vaarroutes zijn afhankelijk van officiële goedkeuring, klimaat en ijscondities. De natuurlijke ervaringen en waarnemingen van dieren in het wild zijn mogelijkheden op deze expedities maar kunnen niet worden gegarandeerd.

Culturele cruises met Belgen aan boord

Middellandse Zee en Noord-Amerika

  • Middellandse Zee: aan boord van EUROPA 2, het beste cruiseschip ter wereld
  • VS & Canada: aan boord van HANSEATIC inspiration

Het prachtige zuiden van Italië

 • 10/09/2024 > 19/09/2024
 • 10 dagen
 • Verleng de zomer in het zonnige zuiden

Cruise Grote Meren VS en Canada

 • 29/09/2024 > 12/10/2024
 • 14 dagen
 • Alle vijf meren in één geweldige ervaring

Cruise Rome – Dubrovnik

 • 19/09/2024 > 28/09/2024
 • 10 dagen
 • Idyllische Adriatische Zee

Extra voordelen met Hapag-Lloyd Cruises

Aan boord biedt dit cruise concept enkele leuke extra privileges zoals:

 • Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis
 • Andere Belgen aan boord
 • Blik achter de schermen en sessie “gesprek met de officieren” (afhankelijk van het programma & weer)
 • Cocktailmoment(en) voor de groep
 • Groepsfoto (print & digitaal)
+ € 200 boordkrediet per persoon voor dranken

INFOLUNCH VOOR UW AFREIS

Ongeveer twee maanden voor afreis ie er een gezamenlijk presentatiemoment voorzien met alle praktische informatie.

Achteraf word je ook uitgenodigd voor een reünie. Altijd leuk om jouw medereizigers terug te zien en met hen foto’s en herinneringen uit te wisselen.

Maak kennis met de Nederlandstalige Belgische cruisespecialist aan boord.

DAVY VAN ACKER – Davy heeft vele jaren in het buitenland gewoond waaronder in Bolivia, Griekenland, Spanje, Tunesië, Egypte en Turkije. Hij bracht ook verschillende maanden door op cruise- en expeditieschepen en ontdekte onder meer Spitsbergen, Groenland, Canada, het Amazonegebied en Antarctica. De wereld is echt zijn werkterrein. Zijn passie gaat uit naar geschiedenis, architectuur, geografie en avontuur.

MATTHIAS DE KLERCK – Matthias heeft ondertussen wel wat van de wereld gezien en ervaren, van de noordpool tot de zuidpool. Reizen is voor hem een passie, een uitlaatklep en tegelijkertijd een must. Ontdekken van nieuwe culturen, ontmoeten van nieuwe mensen en het opnemen van de pracht van fauna en flora zijn dan ook zijn grootste drijfveren.

WERNER VAN CLEEMPUTTE – Werner is een echte wereldreiziger. Hij bezocht 92 landen tot nu toe en heeft reeds 22 cruises in zowat alle oceanen in zijn bagage. Na een 35-jarige carrière waarin Werner congressen van verschillende duizenden deelnemers heeft georganiseerd van Noorwegen tot Australië, zal zijn ruime ervaring een inspiratie betekenen voor elke medereiziger.

RANI VANBENEDEN – Rani heeft al een behoorlijke rugzak aan ervaring op vlak van reizen en kan niet wachten om nog meer te ontdekken. Het is een dame met pit met een grote interesse in de algemene globalisatie inzake Toerisme en Hospitality. Haar carrièrepad ligt dan ook binnen de reissector met een grote interesse in het Amerikaanse continent. Lekker eten, gezellige reisgenoten en een mooie bestemming zijn voor Rani de drie factoren die het tot een geweldige reis maken.

Welkom aan boord van twee uitzonderlijke schepen

Het expeditieschip HANSEATIC inspiration

Realiseer eindelijk je expeditiedromen naar Antarctica en/of Spitsbergen met de nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises. Met het expeditieschip HANSEATIC inspiration lanceerde Hapag-Lloyd Cruises in 2019 een nieuwe standaard voor expeditiecruises waarbij avontuur en comfort in perfecte harmonie samengaan.

De wind in je gezicht en de dauw op je huid beleef je als ontdekkingsreiziger in openlucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises. Net daarom is bij de nieuwe HANSEATIC expeditieschepen meer open dek voorzien dan bij welk ander expeditieschip dan ook.

Door zijn kleinere omvang kan de HANSEATIC inspiration ook dieper doordringen in het binnenland. Waardoor ook boeiende cruises langs de Amazone of zelfs helemaal tot de Great Lakes in Noord-Amerika mogelijk zijn.

EUROPA 2, het beste cruiseschip ter wereld

Welkom aan boord van de EUROPA 2: door Berlitz Cruise Guide meermaals verkozen tot beste cruiseschip ter wereld.

Met een maximum van 500 passagiers is de EUROPA 2 klein genoeg om te genieten van een uiterst persoonlijke service, aan te meren in kleinere havens in combinatie met het ontspannende comfort van een klein resort. Optimaal genieten van ultieme luxe cruises in een moderne, ontspannen sfeer.

Zo zijn er zeven themarestaurants aan boord zodat je altijd kan kiezen voor een haute cuisine maaltijd die past bij jouw stemming van het moment. Van à la carte Frans, Italiaans of Aziatisch tot moderne sushikeuken. Ontspannen aan boord kan in een van de zes bars, de OCEAN SPA of de fitnessruimte.

EUROPA 2 heeft enkel suites, zeven verschillende types van 35m² tot 114 m².

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

Met Hapag-Lloyd Cruises verken je verre landen en continenten op een diepgaande manier. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen in adembenemende, natuurlijke decors. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar Hapag-Lloyd Cruises voor staat.

Aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises zijn er geen grenzen. Op onze blauwe planeet voelen ze zich overal thuis. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: je reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers.

Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren, enkel de meest tevreden passagiers. Dat is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Hopelijk kunnen we u met dit aanbod inspireren om een Hapag-Lloyd cruise te doen aan uitzonderlijke voorwaarden, in goed en gelijkgezind gezelschap en met een Belgische Nederlandstalige cruisespecialist aan boord om u te helpen bij al uw vragen.