THE WORLD AHEAD OF US

Dromen bestaan

(althans toch bij Hapag-Lloyd Cruises)

#ontdekking #bewondering #luxecruises

De expeditie- en luxe cruiseschepen van de Hapag-Lloydvloot bieden, elk met hun eigen karakter, tientallen bestemmingen met korte of langere cruises, gecombineerd met een zeer aantrekkelijk aanbod van excursies met voor elk wat wils, of u nu levensgenieter bent of eerder als een expert uw bestemming wil ontdekken.

HET GAAT OM U

#service #uwdromen #vrijheid

 

Bij Hapag-Lloyd Cruises staat één ding centraal: dat bent u! Het realiseren van uw persoonlijke wensen voor de perfecte cruise is de zorg die het boordpersoneel met de grootste aandacht uitvoert.

Een compleet nieuw soort vrijheid wacht op je: weg van uw dagelijkse beslommeringen. Heerlijk toch om te leven zonder voortdurend op de klok te kijken.

THE WORLD AHEAD OF US

Opnieuw reizen & genieten

#reizen #cruises #beleven

 

Vroeger was luxe niet casual en casual was geen luxe. Maar aan boord van de EUROPA 2 is dat volledig anders. Geniet nu van “smart casual reizen” in een ontspannen sfeer, zonder formele kleding, vaste maaltijden of traditionele zitplaatsen in de restaurants aan boord.

Geniet nu van het beste cruiseschip ter wereld met maximaal 500 gasten, een persoonlijke service en véél ruimte. Geniet van het comfort van een exclusief resort met de flexibiliteit van een jachtschip dat ook in kleine havens kan aanmeren. Welkom terug aan boord van de Europa2.

Waarom uw volgende cruise misschien met Europa2 is?

Azoren, Madeira en Andalusië

14-daagse: Lissabon – Malaga
5 juli 2022

MS EUROPA2
Golf & Cruise pakket mogelijk

Ontspannende genieten op het strand, wandelingen langs de rug van machtige vulkanische kraters en de historische erfenis van zeevaarders: dat is deze mooie cruise.

Glinsterende metropolen & Heiligdommen

13-daagse: Rangoon – Bali
08 december 2022

MS EUROPA2

Leer meer over het de geest van het boeddhisme dat in schril contrast staat met het immens drukke stadsleven in de Aziatische metropolen. Met deze Aziëcruise aan boord van de EUROPA 2 ontdek je het allemaal: van het pittoreske Myanmar tot het futuristische Singapore.

Azië, exotisch futurisme

5-daagse: Bangkok – Colombo
27 april 2023

MS EUROPA2
Golf & Cruise pakket mogelijk

Beleef met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de Europa2 een onvergetelijke cruise van het idyllische Thailand naar het exotische Sri Lanka, langs Singapore en de mooiste kusten van Maleisië.

ANTARCTICA 2022-23
HANSEATIC inspiration

Beleef elke dag het buitengewone met een kleine groep gelijkgestemde mensen die jouw passie voor het onbekende delen.

Antarctica is een indrukwekkend decor van gletsjereilanden, diepe fjorden en poolwoestijnen. Ervaar het unieke dierenleven van dichtbij, steeds onder begeleiding van ervaren expeditieleiders.

Begin aan de reis van je leven.

Het Koninkrijk van de pinguïns

 

19-daagse: Ushuaia – Ushuaia
01 december 2022
Hanseatic inspiration

Met bizarre formaties van sneeuw en helderblauw ijs, is Antarctica een regio met een ondoorgrondelijke maar aanlokkelijke magie. Slechts heel weinig mensen krijgen ooit de kans om Antarctica intensief te verkennen.

Dit onbekende land van het zuiden, deze Terra Australis Incognita, belooft adembenemende ervaringen.