FAQ

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden?
We hebben enkele van onze meest gestelde vragen opgesomd om u te helpen.

Hoe kan u ons contacteren?

Footprints Luxury Cruises
Prins Boudewijnlaan 7C – 2550 Kontich – BELGIUM
Tel: +32 (3) 242 82 82
cruises@footprints.be

Of contacteer uw reisagent.

Waarom u op ons advies kunt vertrouwen ?

Footprints Luxury Cruises is al jaren de N° 1 als aanbieder van luxe cruises op de Belgische markt.

Zo vindt u bij ons enkel cruises in het premium en luxe-aanbod.

Ons team is gepassioneerd door alles wat vaart en we laten ons graag inspireren door de meest uiteenlopende bestemmingen.

We zoeken voor elke klant de juiste vaarroute en schip uit, gekoppeld aan gepersonaliseerde diensten.

We maken van uw reis een ware beleving, dat is ons engagement…

Hoe krijgt u de juiste prijs ? Vraag ons een uitgebreide offerte.

Heeft u interesse in één van onze voorgestelde reisroutes uit de brochure? Of zoekt u precies nog net iets anders? Via uw reisagent geven wij u graag een uitgebreide offerte, steeds op basis van onze onafhankelijke aanbevelingen.

De prijzen die vermeld zijn op deze website

De vermelde prijzen, zijn steeds een indicatieprijs (in €) per persoon op basis van een 2-persoonsbezetting (exclusief vluchten, hotelovernachtingen, transfers en lokale taksen, tenzij anders vermeld).

Gezien alle rederijen werken met dagprijzen, kunnen deze onderhevig zijn aan wijzigingen.

Raadpleeg steeds uw reisagent voor een uitgebreide en vrijblijvende offerte.

Footprints maakt voorbehoud voor aanpassingen van haar prijzen omwille van wisselkoersschommelingen of wijziging van taksen. Raadpleeg ook de “Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie voor pakketreis-overeenkomsten” en de “Bijzondere voorwaarden van Footprints”.

Uitgebreid aanbod : aan boord, aan land

Ons aanbod is werkelijk wereldwijd, rekening houdend met het juiste seizoen per bestemming: van nabij tot exotische riviercruises, tot verre expedities… Met onze op maat gemaakte verlengingen (vóór of na uw cruise), maken wij van uw cruise een volwaardige reis, ook voor uw vluchten en treintrajecten bieden wij een uitgelezen selectie aan.

Getest en goedgekeurd

Elk schip dat we aanbieden werd door ons team geïnspecteerd en goedgekeurd. Geen enkele rederij wordt opgenomen in ons gamma zonder voorafgaandelijke controle! De foto’s, die door de rederijen aangeboden en gegeven werden, zijn naar ons gevoel een correcte weergave van de realiteit.

Diëten en allergenen

De meeste van de restaurants aan boord hebben we ook getest. Bent u gevoelig voor allergenen? Wenst u glutenvrije of vegetarische maaltijden? Geen nood, laat het ons voor uw afreis weten, wij melden dat aan de chef aan boord.

Ethische overwegingen

We schenken aandacht aan het behoud van onze wereld en zeeën. Zo selecteren we bij voorkeur innovatieve rederijen die de CO2-uitstoot bewust beperken, en bij de excursies oog hebben voor de bescherming van de habitat van de lokale fauna en flora.

Bovendien werd onze brochure gedrukt op papier met het befaamde FSC-gecertifieerd label (papier dat voortkomt uit verantwoord, commercieel bosbeheer) in combinatie met 100% vegetale inkten (in dit soort inkt is de minerale olie vervangen door plantaardige).

Reisverzekering

Reis zonder zorgen: raadpleeg uw reisagent voor een reisverzekering.

Waar vind ik reisadvies?

Uiteraard is uw eerste aanspreekpunt uw reisagent.

Meer informatie over reisadvies, adressen van consulaten en ambassades vindt u op volgende website: http://diplomatie.belgium.be

Klimaat op uw bestemming