CRYSTAL RIVIERCRUISES
GENIETEN VAN EUROPA

LUXE OP EUROPESE WATERWEGEN

Service staat voorop aan boord van Crystal Cruises : met ruim dertig jaar ervaring hanteert men er het principe van “één klant tegelijk”. Nog voor u een vraag stelt, heeft u er al een “ja” op. De goed getrainde bemanning zal anticiperen op uw behoeftes. “Neen” is een woord dat je aan boord zelden hoort. Beleef de iconische service van Crystal riviercruises.

Wat maakt een Crystal riviercruise zo uniek ?

De vloot van de Crystal riviercruiseschepen bestaat uit 5 luxe schepen: Crystal Bach, Crystal Debussy, Crystal Mahler, Crystal Mozart en Crystal Ravel. Hiermee kan u enkele van de meest legendarische Europese rivieren ontdekken in opperste luxe :

 • Enkel suites aan boord
 • Butler-service
 • Gastronomie : Michelin geïnspireerd
 • All-inclusive : van koffie en likeuren tot wijnen en champagne, tot WiFi, fietsen, luchthaventransfers…
 • Inclusief een uitgebreid aanbod aan excursies
 • Mogelijkheid tot privé-excursies
 • Elk Crystal rivierschip beschikt ook over een eigen Crystal luxe-autocar dat het schip continue volgt.

Frisse tinten in stijl & interieur

U komt zeker tot rust in de smaakvolle suites, met butler-service bovendien. Met frisse tinten in het interieur nodigen de publieke ruimtes uit om relaxed te genieten. Modern en actueel, zijn de sleutelwoorden voor een jonge en elegante stijl.

Merkwaardig genoeg slaagt men er bij Crystal ook in deze dynamiek verder te zetten in het verrassend aanbod van de excursies: van actief en sportief, tot een zalige far niente.

De Waw-factor

Crystal hanteert een All-inclusive concept met inbegrip van dranken, wifi, fooien en toegang tot alle restaurants. Maar er is meer… Ook op culinair vlak is het één groot feest. De Michelin-geïnspireerde gastronomie aan boord is ronduit verbluffend.

DE MOOISTE DONAUCRUISE

Droom van de Donau, 8-daagse riviercruise – Crystal Mozart : Wenen – Wenen

Geniet van de tweedaagse (met overnachting aan boord) in Wenen en Boedapest, beiden betoverend mooi en rijk aan Unesco Werelderfgoed. De imposante basiliek van Esztergom, het moderne Bratislava, het bekoorlijke Salzburg, Linz en de Wachau Vallei… alles in één cruise !

Met niet minder dan 35 afvaarten, van eind maart tot eind november 2022, heeft u een uitgebreide keuze aan vertrekdata !

UITZONDERLIJK VOOR SINGLE REIZIGERS : Voor de 2022 afvaarten zijn er 38 “window suites” aan boord voorzien voor single reizigers zonder toeslag (volgens beschikbaarheid) .

RIJN & MOEZEL

Schatten van de Rijn & Moezel

11-daagse riviercruise – Crystal Mahler : Amsterdam – Bazel

 • 08 september 2022
 • 28 september 2022
 • 18 oktober 2022

De late zomer/vroege herfst is de ideale periode om de landschappen in deze schitterende Moezel Wijnregio te ontdekken, rijk aan UNESCO werelderfgoed.

 

CRUISES IN DE OMGEKEERDE RICHTING

U kan deze cruise ook doen vanuit Bazel naar Amsterdam, eveneens 11-daagse, met afvaart :

 • 18 september 2022
 • 8 oktober 2022

CRYSTAL ZEECRUISES

CRYSTAL CRUISES vaart ook op de Middellandse Zee, langs de Noorse fjorden, in de Arabische Golf, in Canada & USA, Centraal-Amerika…

Voor meer info over Crystal Cruises, raadpleeg uw reisagent of Footprints Luxury Cruises :
Contactpersoon : Chris Ganseman
+32 (0)3 242.82.80
cruises@footprints.be