



Exclusief Footprints Luxury Event
Het wordt tijd om jouw high-end cruiseklanten kennis te laten maken met Crystal.
All-inclusive luxe, van butlerservice tot Nobu’s culinaire creaties
Beste cruiseprofessional,
Wist je dat… bij Crystal alles is inbegrepen: gastronomische diners, topwijnen, cocktails, afternoon tea, butlerservice in elke suite – zelfs de fooi is al geregeld. Geen zorgen dus, enkel genieten. Welkom bij Crystal Cruises. Luxe zonder grenzen, van schip tot wal: met exclusieve excursies By ABERCROMBIE & KENT.
2 EVENTS
Zoals steeds delen we graag onze kennis en passie met jou, als reisprofessional. Daarom hopen we je te mogen verwelkomen op een van onze exclusieve dinner-presentaties in samenwerking met Crystal Cruises.
- Woensdag 3 december (avond, dinner): Restaurant Rascasse, Kalmthoutsesteenweg 121, 2950 Kapellen (Gault&Millau 14,5/20)
- Donderdag 4 december (middag, lunch): Restaurant Centpourcent, Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver (Gault&Millau 15/20)
Deze events zijn enkel op uitnodiging en de plaatsen zijn beperkt. Bevestig dus snel je aanwezigheid en laat je onderdompelen in de wereld van stijlvolle ontdekkingen.

Programma
- RASCASSE – Vanaf 18.30u verwelkoming, vanaf 19.00u presentatie & dinner
- CENTPOURCENT – Vanaf 12.00u verwelkoming, vanaf 12.30u presentatie & lunch
- Dit zijn Engelstalige presentaties, in aanwezigheid van Michael Steffl, Director Trade Sales EMEA & Stefan Nicodemus, Regional Sales Manager – Northern Europe, CRYSTAL
Dresscode: Casual Chic
Event contact: Riet Goetschalckx, Business Development Support
- +32485634617 – riet@footprints.be
Dit event is enkel op uitnodiging en voorbehouden aan partners (of toekomstige partners) van Footprints Luxury Cruises.

Rascasse
Beoordeling volgens Gault&Millau 14,5/20:
Zoals zijn NorthSeaChefs collega’s is Erwin Denys voorvechter voor het duurzaam gebruik van noordzeevis. Hij combineert dat gedachtegoed met een subtiele keuken waarin elk marien product zuiver en met zin voor smaaknuance bereid wordt. Maar hij is even beslagen in bereidingen met enkel groenten zoals de combinatie van pompoentexturen met ui en Belper Knolle kaas. Hopscheuten brengt hij met spinazie, eidooier en mousseline van witbier. Ook vleesgerechten passeren de revue in zijn menu.

Centpourcent
Beoordeling volgens Gault&Millau 15,5/20:
Chef Axel Colonna-Cesari combineert klassiek werk met innoverende kooktechnieken en heeft een extra oog voor mooie bordpresentaties. Gastvrouw Anneleen Soethaert stelt haar gasten graag gerust met een grapje. Diezelfde stijl kenmerkt ook het werk van wijn- en biersommelier Bram Moens die mooie flessen kan ophalen in de onder de vloer zichtbare wijnkelder. Met de hand gesneden tartaar van rund komt met quenelle van wasabiroomijs, florale schuim van jasmijnrijst, furikake en purperen shiso als evenwichtig en reliëfrijk geheel. Zeeduivel is licht gerookt en keurig op de barbecue gebakken en voorzien van structuren van bloemkool, met inktvisinkt gekleurde aardappelkrokant en saus met peterselie.