ZUID-AMERIKA met de Silver Nova

21-daagse: Rio de Janeiro - Bridgetown
 • Zeecruise
 • SILVERSEA: Silver Nova
 • Rio de Janeiro (Brazilië)
 • loc-baggage
  Amerika: zuid
 • 21 dagen
€ 12.300
per persoon

Reeds bekende data

 • 14 februari 2024

Nog niet alle afreisdata zijn bekend, geef uw voorkeursdatum op bij uw aanvraag.

Vergelijkbare cruises met de Silver Nova in 2024

 • 5 februari > 14 februari: Buenos Aires – Rio de Janeiro, 10 dagen
 • 5 februari > 5 maart: Buenos Aires – Bridgetown, 30 dagen
 • 14 februari > 5 maart: Rio de Janeiro – Bridgetown, 21 dagen

 

Een exotische cruise langs 10 havens / 3 landen

Als een van ’s werelds meest boeiende landen, is Brazilië een once-in-a-lifetime-ervaring. Beginnend met een overnachting in de feesthoofdstad van de wereld – Rio, reis je verder naar Salvador de Bahia. Na twee zeedagen, om zalig te genieten van de luxe aan boord van de Silver Nova, bereik je Fortaleza. Wat daarna volgt is buitengewoon: de cruise op de Amazone rivier dwars door het regenwoud.

Eindigen doe je met het paradijselijke Ile Royale in Frans-Guyana en Bridgetown op Barbados.

Vergelijkbare cruises met de Silver Nova in 2024

 • 5 februari > 14 februari: Buenos Aires – Rio de Janeiro, 10 dagen
 • 5 februari > 5 maart: Buenos Aires – Bridgetown, 30 dagen
 • 14 februari > 5 maart: Rio de Janeiro – Bridgetown, 21 dagen

Het Amazone regenwoud

Het is een unieke ervaring dit reusachtige regenwoud te ontdekken. Doch moet je er rekening mee houden dat aangepaste kledij een must is, m.a.w. bescherm jezelf tegen de insecten (een hemd met lange mouwen, een broek met lange pijpen e.d.). Maar voor de rest zal de uitgestrektheid en de rijkdom aan fauna en flora je wegblazen. Fotografen opgelet: hou ten aller tijden jouw fototoestel in aanslag. Overal kunnen er toekans, papagaaien en andere kleurrijke diersoorten opduiken. Ook de kennismaking met de inheemse stammen is adembenemed. Kortom: een absolute aanrader!

Prijsvoorbeeld (dd. 14/06/2022): door-to-door, vanaf

 • Classic Veranda Suite (33 m2): € 12.300,-
 • Superior Veranda Suite (33 m2): € 12.600,-
 • Deluxe Veranda Suite (33 m2): € 13.400,-
Door-to-⁠Door All⁠-⁠Inclusive
 • Executive privétransfers vanaf uw deur bij u thuis…
 • Internationale vluchten

Ook inbegrepen

 • Butlerservice in elke suite
 • Onbeperkt gratis wifi
 • Persoonlijke service : bijna één bemanningslid voor elke gast
 • Meerdere restaurants, diverse keukens, dineren met open zitplaatsen
 • Dranken in de suite en op het hele schip, inclusief champagne, geselecteerde wijnen en gedistilleerde dranken
 • 24-uurs dinerservice
 • Entertainment aan boord
 • Gratis vervoer naar de stad in de meeste havens
 • Fooien aan boord
 • En… 1 excursie per gast/haven/dag, afhankelijk van beschikbaarheid.
Wenst u een reisvoorstel op maat voor deze cruise? Of wilt u een afspraak?
Wenst u een reisvoorstel op maat voor deze cruise? Of wilt u een afspraak?
Vaarroute
Dag 2
Rio de Janeiro (Brazilië): afreis om 13.00u
Dag 2
Rio de Janeiro (Brazilië): afreis om 13.00u

Leun achterover op het gouden zand om te genieten van de buitengewone omgeving - of kijk toe hoe gespierde carioca's - lokale bewoners - moeiteloze atletische prestaties leveren tijdens informele volleybalwedstrijden.

Een reis naar Rio de Janeiro's iconische art-decobeeld van Christus de Verlosser is natuurlijk een must - met een buitengewoon uitzicht over de stad die zich voor je ogen uitrolt. Je zult ook de kabelbaan willen nemen om langs de top van de Suikerbroodberg te slingeren, die vanuit het niets scherp de lucht in steekt.

De op een na grootste stad van Brazilië beweegt op een aanstekelijke samba-beat. Maar Rio is natuurlijk ook een stad met scherpe culturele contrasten - voor sommigen biedt het plezier in de zon, terwijl het leven voor anderen gewoon doorgaat.

Dag 4
Salvador de Bahia (Brazilië): 11.00u - 23.00u
Dag 4
Salvador de Bahia (Brazilië): 11.00u - 23.00u

Een veelzijdige plek. Ontdek het schitterende strandleven, koloniale pleinen en aanstekelijke sambaritmes terwijl je deze Braziliaanse smeltkroes verkent. Gelegen op een schilderachtig schiereiland, bedekken idyllische stranden de stad aan drie kanten, en een historisch fort ligt net buiten de kust en kijkt dreigend naar het water. Er is altijd een excuus om iets te vieren in Salvador de Bahia. De oude stad steekt boven de stad uit, bezaaid met bladgoud en gebeeldhouwde historische kerken. De Pelourinho-straat is een van de meest oogverblindende van de stad - een pittoreske verzameling van heldere tinten en ongelijke geplaveide straten.

Moqueca is hier de lokale smaak, een langzaam gegaarde stoofpot van kokosmelk, zeevruchten en paprika, het is een romige en heerlijke verwennerij met een chili-kick.

Dag 7
Fortaleza (Brazilië): 08.00u - 19.00u
Dag 7
Fortaleza (Brazilië): 08.00u - 19.00u

Geniet van Fortaleza - een heldere en luchtige Braziliaanse strandstad vol ontspanning en een relaxe sfeer. De 'City of Light' koestert zich elk jaar 2.800 uur lang in de betrouwbare gloed van de overvloedige Braziliaanse zon, en de lokale bevolking maakt er het beste van en verspreidt zich over uitgestrekte stukken ongerept goudkleurig zand. In de stad, genesteld aan de noordoostkust van Brazilië en reikt tot aan de evenaar, klinken aanstekelijke forró-ritmes. Duik in de zee bij Praia do Futuro, of nestel je op het zand om naar de soundtrack van de golven te luisteren. Vers kokoswater geserveerd uit barraca's - strandbars - zorgt ervoor dat je je lekker fris voelt. Het strand van Iracema is een andere favoriet in de stad, terwijl Cumbuco Beach een verleidelijke optie is buiten Fortaleza, met een uitgestrekt idyllisch wit zand dat alleen wordt onderbroken door een enkele scheve palmboom.

Dag 11
Santarém (Brazilië): 08.00u - 19.00u
Dag 11
Santarém (Brazilië): 08.00u - 19.00u

Als je op zoek bent naar de authentieke regenwoudcultuur, zoek dan niet verder dan Santarem. Als een van de oudste nederzettingen van Brazilië, heeft Santarem veel geheimen. Santarem ligt bijna op gelijke afstand tussen Manaus en Belem, en ligt 500 mijl stroomopwaarts van de Atlantische Oceaan. De kleine stad ligt aan de samenvloeiing van de Amazone en de Tapajós-rivieren en dit fenomeen van de "ontmoeting van de rivieren", waar het kristalheldere water van de Rio Tapajos in het troebele bruin van de Amazone stroomt zonder te versmelten, is een van de grootste trekpleisters van Santarem. De twee kleurstrepen vloeien vele kilometers comfortabel naast elkaar voordat ze zich mengen. Klim vanaf de waterkant de heuvel op om de beste uitzichten te ervaren. De Portugezen koloniseerden de regio in 1621 en er zijn nog veel overblijfselen uit het koloniale verleden van de stad. De rooms-katholieke kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw Conceicao dateert van rond deze tijd, evenals het nabijgelegen gebouw van het oude stadhuis, dat ook veel voorwerpen uit het pre-Portugese tijdperk herbergt.

Een reis naar de Amazone zou echter niet compleet zijn zonder de flora en fauna te ervaren, dus ga naar het Tapajós National Forest, op ongeveer een uur rijden. Het enorme (meer dan 600.000 hectare) beschermde bos herbergt veel dieren in het wild, waaronder beschermde soorten zoals witbuikslingerapen, reuzenmiereneters, jaguars en reusachtige gordeldieren. Tussen de paranoot- en rubberbomen vind je de met uitsterven bedreigde vogelsoorten…

Dag 12
Boca Da Valeria (Brazilië): 08.00u - 18.00u
Dag 12
Boca Da Valeria (Brazilië): 08.00u - 18.00u

Boca de Valeria, gelegen tussen Santarém en Manaus, is de ingang van het Valeria-kanaal (boca betekent mond). Het kanaal leidt naar het meer van Valeria, dat de grens vormt tussen de staten Amazonas en Pará. Terwijl het schip voor anker ligt, ontvouwt zich een kleurrijk beeld wanneer kano's met de lokale bevolking het schip tegemoet komen, wat uw Amazone-ervaring extra spannend maakt. Er zijn geen faciliteiten om georganiseerde excursies te organiseren. Als de omstandigheden het toelaten, kunnen de tenders van het schip u naar een van de typische Caboclo-dorpen (rivierbewoners) brengen om een ​​glimp op te vangen van de traditionele levensstijl van de inboorlingen. Zie apen en slangen en bekijk ook een selectie van lokaal handwerk.

Dag 13-14
Manaus (Brazilië): met overnachting
Dag 13-14
Manaus (Brazilië): met overnachting

Manaus, gelegen in het hart van de Amazone, honderden kilometers stroomopwaarts van de Atlantische Oceaan, is een drukke havenstad, omringd door de rijkste regenwoudhabitat op aarde. De stad, strategisch gelegen aan de samenvloeiing van twee rivieren, werd gesticht als een fort door de Portugese marine, maar werd al snel een handelsknooppunt voor de omgeving. Tegen het einde van de 19e eeuw was Manaus het centrum van de bloeiende rubberindustrie van Brazilië en groeide het snel uit tot een van de grootste steden in Brazilië. Tijdens deze periode werden veel van de grootste gebouwen van Manaus gebouwd door de 'Rubber Barons' van de stad, waaronder de openbare markt en het Amazonetheater, een enorm decadent operagebouw. Tegenwoordig is Manaus een culturele smeltkroes, met een diverse bevolking. Een complex systeem van vrijhandelsregels heeft Manaus tot een van de rijkste steden van Brazilië gemaakt, met een zware industrie die zich ontwikkelde naast traditionele middelen van bestaan, zoals riviervissen, en het verzamelen van de overvloed aan fruit, noten en geneeskrachtige planten die het regenwoud schenkt. Het is echter de omgeving die Manaus zijn unieke karakter geeft. De beroemde Meeting of Waters, waar het tanninerijke water van de Rio Negro zich vermengt met melkachtig water uit de Rio Solimões om de Amazone te vormen, is te zien net buiten de stad, en de jungle nodigt bezoekers uit om te verkennen en te ontdekken. Met uitzondering van Manaus, is de staat Amazonas extreem dunbevolkt, en in het grootste regenwoud op aarde is het gemakkelijk om de drukte van de stad te vergeten en gewoon te genieten van de wonderen van de natuur.

Dag 15
Parintins (Brazilië): 12.00u - 19.00u
Dag 15
Parintins (Brazilië): 12.00u - 19.00u

Het kleine dorpje Parintins ligt op het eiland Tupinambarana, dat deel uitmaakt van een grote rivierarchipel in het midden van de Amazone, 400 kilometer ten oosten van Manaus. Parintins bestaat al twee eeuwen en is rijk aan Indiase cultuur die wordt vertegenwoordigd in het gevierde jaarlijkse Boi-Bumba-festival. Het is een ritueel van magie, mysterie, passie en geloof dat hier al meer dan 80 jaar wordt gehouden, geïnspireerd door lokale legendes. Een stadion, de Bumbódromo, werd in 1988 gebouwd om plaats te bieden aan de meer dan 40.000 toeschouwers die elk jaar aan dit festival deelnemen. De Boi-Bumba staat op de officiële evenementenkalender als een van de hoogtepunten in de staat Amazonas. Als speciale traktatie heeft Silversea een exclusief optreden geregeld, waarbij de show voor u wordt uitgevoerd met alle uitbundigheid en levendigheid die normaal gesproken wordt weergegeven op het echte Parintins-festival.

Dag 16
Santarém (Brazilië): 08.00 - 16.00u
Dag 16
Santarém (Brazilië): 08.00 - 16.00u

Als je op zoek bent naar de authentieke regenwoudcultuur, zoek dan niet verder dan Santarem. Als een van de oudste nederzettingen van Brazilië, heeft Santarem veel geheimen. Santarem ligt bijna op gelijke afstand tussen Manaus en Belem, en ligt 500 mijl stroomopwaarts van de Atlantische Oceaan. De kleine stad ligt aan de samenvloeiing van de Amazone en de Tapajós-rivieren en dit fenomeen van de "ontmoeting van de rivieren", waar het kristalheldere water van de Rio Tapajos in het troebele bruin van de Amazone stroomt zonder te versmelten, is een van de grootste trekpleisters van Santarem. De twee kleurstrepen vloeien vele kilometers comfortabel naast elkaar voordat ze zich mengen. Klim vanaf de waterkant de heuvel op om de beste uitzichten te ervaren. De Portugezen koloniseerden de regio in 1621 en er zijn nog veel overblijfselen uit het koloniale verleden van de stad. De rooms-katholieke kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw Conceicao dateert van rond deze tijd, evenals het nabijgelegen gebouw van het oude stadhuis, dat ook veel voorwerpen uit het pre-Portugese tijdperk herbergt.

Een reis naar de Amazone zou echter niet compleet zijn zonder de flora en fauna te ervaren, dus ga naar het Tapajós National Forest, op ongeveer een uur rijden. Het enorme (meer dan 600.000 hectare) beschermde bos herbergt veel dieren in het wild, waaronder beschermde soorten zoals witbuikslingerapen, reuzenmiereneters, jaguars en reusachtige gordeldieren. Tussen de paranoot- en rubberbomen vind je de met uitsterven bedreigde vogelsoorten…

Dag 17
Cruise op de Amazone (Brazlië)
Dag 17
Cruise op de Amazone (Brazlië)

De Amazone is de thuisbasis van een diverse populatie van inheemse gemeenschappen, van wie sommigen graag hun cultuur delen met bezoekers en hun dorpen aan de rivier openstellen.

Wees getuige van de Meetings of the Waters, een van de meest fascinerende natuurfenomenen van Zuid-Amerika. De donkere wateren van de Rio Negro ontmoeten de zandkleurige Rio Solimoes en vormen de Amazone-rivier, maar weigeren zich te vermengen. De kolossale twee rivieren stromen 6 km naast elkaar totdat ze uiteindelijk accepteren om zich te mengen.

's Werelds langste rivier, die het grootste regenwoud op aarde voedt, herbergt meer dan een derde van alle bekende soorten, maar is nog steeds een van de minst verkende gebieden op aarde. Hoe indrukwekkend de statistieken ook zijn, ze kunnen nooit recht doen aan de Amazone, je moet het zelf zien.

Dag 19
Ile Royale (Frans-Guyana): 08.00u - 16.30u
Dag 19
Ile Royale (Frans-Guyana): 08.00u - 16.30u

Je zou het niet weten, als je het zachte zand en het zacht golvende weefsel van palmbomen nadert, maar dit tropische paradijs heeft ooit enkele van de meest beruchte criminelen van Frankrijk weggestopt. Ile Royale, de thuisbasis van een van de meest afgelegen en brute strafkolonies uit de geschiedenis, is een van de drie - enigszins ironisch genoemde - Salvation Islands.

Het decor voor Steve McQueen's Papillon, en inderdaad de remake van 2017, de films vertellen het verhaal van Henri Charriere's ontsnappingspogingen van deze notoir onmogelijk te verlaten eilanden, die elf kilometer uit de kust van Frans-Guyana liggen. Ontrafel de verhalen voor jezelf, terwijl je de ruïnes verkent die zijn achtergelaten. Wandel naar de kapel die is gebouwd door gevangenen, evenals naar het ziekenhuis en de personeelsverblijven van het eiland. Er zijn ook ongelooflijke dieren in het wild tussen de ruïnes van de strafkolonie. Nu beheerd door het Franse equivalent van NASA, CNES, worden de eilanden af ​​​​en toe ontruimd, terwijl raketlanceringen de lucht in schieten.

Schip informatie: SILVERSEA Silver Nova

Een nieuwe generatie van luxe cruiseschepen. 

De Silver Nova, het elfde schip dat zich bij de Silversea vloot voegt, zal in omvaart komen in de zomer van 2023 en biedt plaats aan 728 passagiers. Met een bijzonder innovatief ontwerp is het een van de cruiseschepen met de meeste ruimte per passagier ooit gebouwd.

Duurzaam cruises

Bovendien zal de Silver Nova het meest milieuvriendelijke cruiseschip van Silversea zijn met baanbrekende technologische oplossingen voor duurzaam cruisen. Het is 100% emissievrij wanneer het aangemeerd ligt in de haven. Tja, top toch, die Nova-manier van cruisen?

Every Silversea voyage is a journey of discovery!

Silversea, een uitnodiging voor een uitzonderlijke ervaring en een wereld van Europese elegantie, gepersonaliseerde service en tijdloze glamour. Aan boord van de schepen ontdekt u een passie voor perfectie, onberispelijke service en verfijnde gastronomie. Dit alles omgeven door Italiaanse flair.

All inclusive formule met champagne, geselecteerde wijnen, fooien en voor iedere suite een goed opgeleide butler.

In afwachting van de definitieve foto's, zijn de beelden die we hier gebruiken maquettefoto's.
Silver Nova : dekplan
Otium Suite: 123 m2
Otium Suite: 123 m2
Otium Suite: 123 m2
Owner’s Suite (1 slaapkamer): 98 m2
Owner’s Suite (1 slaapkamer): 98 m2
Owner’s Suite (1 slaapkamer): 98 m2
Owner’s Suite (1 slaapkamer): 98 m2
Grand Suite (1 slaapkamer): 85 m2
Grand Suite (1 slaapkamer): 85 m2
Master Suite (1 slaapkamer): 67-77 m2
Master Suite (1 slaapkamer): 67-77 m2
Signature Suite: 65 m2
Signature Suite: 65 m2
Silver Suite (1 slaapkamer): 63 m2
Silver Suite (1 slaapkamer): 63 m2
Silver Suite (1 slaapkamer): 63 m2
Junior Grand Suite (1 slaapkamer): 54-58 m2
Junior Grand Suite (1 slaapkamer): 54-58 m2
Junior Grand Suite (1 slaapkamer): 54-58 m2
Medallion Suite: 49 m2
Medallion Suite: 49 m2
Superior Veranda Suite: 33 m2
Superior Veranda Suite: 33 m2
Silver Nova: vanaf zomer 2023

Pool deck

The Dusk Bar

Suites, allemaal met butler service: 364
 • Otium Suite: 123 m2 (incl. veranda 40 m2)
 • Owner’s Suite (1 slaapkamer): 98 m2 (incl. veranda 16 m2)
 • Owner’s Suite (2 slaapkamers): 131 m2 (incl. veranda 21 m2)
 • Grand Suite (1 slaapkamer): 85 m2 (incl. veranda 13m 2)
 • Grand Suite (2 slaapkamers): 118 m2 (incl. veranda 18 m2)
 • Master Suite (1 slaapkamer): 67-77 m2 (incl. veranda 22-31 m2)
 • Master Suite (2 slaapkamers): 100-110 m2 (incl. veranda 27-36 m2)
 • Signature Suite: 65 m2 (incl. veranda 16 m2)
 • Silver Suite (1 slaapkamer): 63 m2 (incl. veranda 11 m2)
 • Silver Suite (2 slaapkamers): 96 m2 (incl. veranda 16 m2) (4 van deze suites zijn rolstoeltoegankelijk)
 • Junior Grand Suite (1 slaapkamer): 54-58 m2 (incl. veranda 6 m2)
 • Junior Grand Suite (2 slaapkamers): 87-91 m2 (incl. veranda 11 m2)
 • Premium Medallion Suite: 49 m2 (incl. veranda 8 m2)
 • Medallion Suite: 49 m2 (incl. veranda 8 m2)
 • Premium Veranda Suite: 33 m2 (incl. veranda 5 m2) (4 van deze suites zijn rolstoeltoegankelijk)
 • Deluxe Veranda Suite: 33 m2 (incl. veranda 5 m2)
 • Superior Veranda Suite: 33 m2 (incl. veranda 5 m2)
 • Classic Veranda Suite: 33 m2 (incl. veranda 5 m2)
Technische gegevens

 • Aantal dekken : 9 dekken toegankelijk voor passagiers (waarvan 4 met staterooms)
 • Aantal staterooms : 364, enkel suites. Er zijn connecting suites en rolstoeltoegankelijke suites.
 • Bouwjaar : 2023
 • Lengte : 244,2 m
 • Breedte : 29,6 m
 • Snelheid : 19,4 knopen
 • Passagiers : 728
 • Bemanning : 556

DIT IS SILVERSEA: “THE NOVA WAY”

Vernoemd naar het Latijn voor nieuw, verpersoonlijkt de Silver Nova de nieuwe Silversea generatie van duurzame, ultra-luxe zeecruises. Haar revolutionaire ontwerp herdefinieert de traditionele cruisenormen, terwijl de zorg van de crew om luxe en uw persoonlijk comfort aan boord gecombineerd wordt om u de authenticiteit van de bestemming optimaal te laten ontdekken. Silver Nova stuwt de Silversea vloot naar een nieuwe visie op de toekomst.

Inbegrepen diensten

All inclusive formule met champagne, geselecteerde wijnen, fooien en voor iedere suite een goed opgeleide butler.

Champagne aub...

Standaard wordt Heidsieck Monopole geschonken.

De hogere suites hebben Moet & Chandon Brut Imperial in de hutten.

Met SILVERSEA kan u kiezen tussen twee mogelijkheden:

Door-to-⁠Door All⁠-⁠Inclusive
 • Executive privétransfers vanaf uw deur bij u thuis...
 • Internationale vluchten
 • Luchthaventransfers
 • All-inclusive (maaltijden & dranken)
 • Butler service
 • Excursies: 1 per dag/per haven
Port-to⁠-⁠Port All⁠-⁠Inclusive
 • Luchthaventransfers
 • All-inclusive (maaltijden & dranken)
 • Butler service
 • Excursies: 1 per dag/per haven
Wenst u een reisvoorstel op maat voor deze cruise? Of wilt u een afspraak?
Wenst u een reisvoorstel op maat voor deze cruise? Of wilt u een afspraak?
Food & Drinks

De Silver Nova biedt u een ruime keuze aan restaurants, waarvan sommige met openlucht faciliteiten :

 • La Terrazza (Italiaanse specialiteiten), 340 plaatsen (359 m2, in en outdoor).
 • Atlantide bar & grill, met de meeste m2 pp.: 270 zitplaatsen/546 m2.
 • S.A.L.T. Kitchen, het exclusieve bestemmingsrestaurant: 160 zitplaatsen/315 m2.
 • La Dame: 70 zitplaatsen/191 m2, Franse topgastronomie (met toeslag).
 • Kaiseki: 40 zitplaatsen/86 m2. Japanse specialiteiten (lunch zonder toeslag, diner met toeslag).
 • Nieuw voor Silversea is The Marquee: met verreikende uitzichten aan bakboordzijde op het achterdek, 200 zitplaatsen/477 m2. Hier zijn twee restaurants: The Grill (met de befaamde steengrillspecialiteiten), de Spaccanapoli (Italiaanse specialiteiten & pizza’s)
 • Silver Note/Pianobar: 54 zitplaatsen/141 m2. Na diner time kan u hier genieten van cocktails & jazz.
 • Verder kan u ook naar het Arts Café, voor snacks & drinks.

Zoals gebruikelijk op de schepen van Silversea, kunnen reizigers ook 24 uur per dag genieten van gratis diners in de suite, versterkt door het Otium-menu, dat snacks bevat die zijn gemaakt van de meest luxueuze ingrediënten, van kreeft en kaviaar tot gastronomische popcorn.

Voorzieningen
 • The Dusk Bar (dek 10) een onovertroffen uitzicht van 270˚
 • Pool Deck (dek 10), 120 m2 met brede trappen
 • Pool Bar
 • Zonnedek met houten ligstoelen en zit/ligplaatsen met schaduw
 • The Cliff Whirlpool (dek 11), met infinity zicht en met glazen wand afgeschermd
 • Otium, het wellnessprogramma van Silversea
 • Fitness Centre
 • Beauty Salon
 • Observation bibliotheek
 • Connoisseur’s Corner
 • Venetian lounge : theater & muziek
 • Arts Café
 • Boutique
 • Photo Studio
 • Liften

 

OTIUM wellness: bekijk de video

Uw eigen momenten...

Connoisseur's Corner : in stilte en stijl genieten

Privé-excursies

Informeer ook naar het excursie-aanbod : Silver Shore Privato (met privé-auto en gids).

Atlantide

The Marquee: The Grill & Spaccanapoli

Kaiseki

La Terrrazza

Arts Cafe

La Dame

Wenst u een reisvoorstel op maat voor deze cruise? Of wilt u een afspraak?
Wenst u een reisvoorstel op maat voor deze cruise? Of wilt u een afspraak?
Silver Note

S.A.L.T. Restaurant

S.A.L.T. concept

Héél bijzonder is het S.A.L.T. concept aan boord : Sea and Land Taste restaurant, waar ingezoomd wordt op de lokale specialiteiten van de bestemmingen met cooking classes en menu’s aan boord.

Maar er zijn ook de S.A.L.T. excursies waarmee u kennis maakt met de authenticiteit van de bestemming met o.a. lokaal geproduceerde ingrediënten en bezoeken aan de markten.

S.A.L.T. concept

S.A.L.T. concept

S.A.L.T. concept

Ik wil een reisvoorstel op maat

U vond nog niet wat u zocht of u heeft vragen? Contacteer ons. Vermeld gerust uw vertrouwde reisagent, wij nemen dan contact met hen op.

  Contactpersoon
  Lynn Vleugels

  Cruise Consultant Footprints Luxury Cruises

  +3232428280 - cruises@footprints.be
  Via uw reisagent

  Boek deze reis via uw reisagent of krijg meer informatie via uw vertrouwde reisagent.

  Uniek bij deze reis
  • Met het nieuwste schip van Silversea: Silver Nova.
  • Met cruisedagen op de Amazone rivier, dwars door het regenwoud.