Cruise bestemmingen

Laat u inspireren door onze luxe cruises

ONZE SILVERSEA COLLECTIE MIDDELLANDSE ZEE zomer 2021

BOEK VOOR 30 NOVEMBER 2020 :
En geniet van de voordelen van Early Booking Bonus

  • Vluchten inbegrepen : Economy Class, H/T
  • Transfers (luchthaven-haven-luchthaven) inbegrepen

ONZE SILVERSEA COLLECTIE ALASKA zomer 2021

Alaska is een echte droombestemming, bovenaan de bucketlist voor wie van natuur houdt.

Befaamd voor de ruwe schoonheid, ongetemde dierenwereld en pittoreske nederzettingen, behoort het tot de mystieke top van natuurlijke wereldwonderen.

ONZE SILVERSEA COLLECTIE VAN DE NOORDKAAP TOT IJSLAND zomer 2021

In het uiterste noorden van Noorwegen ligt de Noordkaap. Een plaats waar van midden mei tot eind juli de zon aan één stuk door schijnt. De Middernachtzon is een beleving die u alles doet vergeten. Eindbestemming is Reykjavik, de hoofdstad van IJsland.

Als luxe op zee… uw bestemming is

Bij Regent Seven Seas Cruises is luxe discreet en ongekunsteld, worden al uw wensen vervuld… en is écht alles inbegrepen, inclusief een ruim aanbod van excursies.

Maar er is meer…

Alaska, een decor van oneindige wildernis

Afgelegen en toch bereikbaar, biedt Alaska immense fjorden, imposante gletsjers en hoge besneeuwde bergtoppen omzoomd door massieve wouden.

Hier beleeft  u  uw Sakura moment…

Zomers genieten op de Middellandse Zee

Cruisen langs de parels van de Middellandse Zee, met o.m. Sardinië met die sublieme kustlijn; Toscane, een mozaïek van kunst, cultuur, wijn en gastronomie; het mondaine Monte Carlo… Deze cruise eindigt in Palma de Mallorca waar de geur van verse tapas u doet watertanden.

Parels van de Baltische Zee

Met de Marina heeft u een uitgebreid aanbod aan cruises in Noord-Europa. Met de cruise Parels van de Baltische Zee heeft u meteen enkel toppers. (Her)Ontdek vanuit Warnemünde de Duitse hoofdstad Berlijn ! Geniet van het keizerlijke Sint-Petersburg (Rusland), de charmante Baltische parels Tallinn (Estland) en Riga (Letland).

Alaska met Oceania Cruises

Ontdek één van de laatste echte wildernissen.

In juli en augustus 2021 biedt Oceania met de Regatta cruises aan in Alaska: heen en terug vanuit Seattle, 8-daagse.

Deze prachtige cruises worden nu inclusief excursie pakket aangeboden.

De mooiste nazomercruise op de Middellandse Zee

Oceania Cruises is gekend voor zijn uitmuntende service, verfijnde gastronomie en ongedwongen atmosfeer. Met diverse specialiteitenrestaurants (zonder toeslag) en een Culinary Center voor kooklessen, uniek op zee, beleeft u een topgastronomie terwijl u de Middellandse Zee ontdekt.

Antarctica, waar Hapag-Lloyd Cruises thuis is

Ontdek het schiereiland Antarctica, een intensieve verkenning van een wonderbare wereld vol glinsterende ijsbergen.

Noorse fjorden

Omgeven door torenhoge bergflanken in de greep van diepgroene wouden en idyllische nederzettingen, blijven de Noorse fjorden verbazen. Tijdloos en immens, intens en toch intiem, achter elke bocht, in elke fjord schuilt een verhaal dat ons meevoert naar het mythisch ontstaan van dit natuurfenomeen.

De grote Donau cruise

Ronduit de mooiste riviercruise doorheen Midden-Europa.  De Donau herinnert ons aan de Habsburgse dubbelmonarchie, de hofcultuur, Keizer Franz Joseph en de bevallige Keizerin Elizabeth “Sisi” van Oostenrijk. Johann Strauss en Mozart zijn nooit ver weg…

De Azoren, expeditiecruise

De HANSEATIC inspiration brengt u op deze expeditiecruise midden in een Atlantisch natuureldorado: de Azoren. Elk eiland is een wereld op zich. De milde temperaturen, de rijke plantenwereld, de verborgen kratermeren en historische stadjes maken deze eilandengroep uniek.

De betoverende Douro

Deze cruise brengt u naar één van de oudste wijnregio’s van Europa. Bezoek Porto, de “stad van de imposante ijzeren bruggen”, Barca d’Alva, het laatste dorp langs de Douro, vlakbij de Spaanse grens en de oude universiteitsstad Salamanca met de Plaza Mayor, één van de mooiste pleinen van het land.

Van Quebec naar New York

Ontdek de charme van het sfeervolle Quebec City. Geniet in Saint John van het spektakel van de Reversing Falls. Deze watervallen ontstaan bij de monding van de St. John-rivier, als twee maal per dag het water uit de rivier terug landinwaarts wordt gestuwd door het water uit de Fundybaai. Neem nadien alle tijd om de boeiende stad Boston te ontdekken en wandel in Newport langs de grote mansions/buitenverblijven van de happy few uit New York.

Slow travel langs de mondainste plekjes van de Middellandse Zee

SeaDream doet géén lange afstanden van de éne naar de andere grote haven, maar wel een slow-travel langs kleine, idyllische haventjes, waar de schepen tot laat s’avonds blijven liggen. Enkele voorbeelden zijn Portofino, Portovenere, Elba, Bonifacio, Porto Cervo, Saint-Tropez maar ook een rits kleine onbekende Griekse eilanden en talloze intieme plaatsjes in Kroatië.