


Exclusief Footprints Luxury Event
De volgende reis van jouw cruise-topklant begint hier — met deze exclusieve uitnodiging.
Ontdek de Wereld in Stijl
Beste cruiseprofessional,
Op donderdag 18 december nodigen we jou uit voor een bijzondere avond waar luxe, ontdekking en inspiratie centraal staan.
Sam Verhaegen, Senior Sales Manager bij PONANT, neemt je mee in het verhaal van enkele PONANT nieuwigheden, zoals luxe cruises aan boord van catamarans. Deze staan borg voor een intieme zeilervaringen met verfijnde gastronomie en exclusieve bestemmingen.
Maar er is ook een gastspreker: Mike Louagie, Photo Ambassadeur PONANT die je meeneemt naar de poolgebieden.

Exclusieve locatie met de Chef’s Table
Voor dit event kozen we een locatie waar je waarschijnlijk nog niet bent geweest:
- De Chef’s Table van RUST, Keuzekouter 24, 9031 Gent (Drongen-Baarle). Een plek om tot rust te komen, te genieten en je te laten inspireren.
- Chef Nikolaas Barrezeele verwent je met een culinaire ervaring die perfect aansluit bij de elegantie van PONANT.
Dit event is enkel op uitnodiging en de plaatsen zijn beperkt. Bevestig dus snel je aanwezigheid en laat je onderdompelen in de wereld van stijlvolle ontdekkingen.
We kijken ernaar uit je in RUST te verwelkomen.

Programma 18/12/2025
- Vanaf 18.30u Verwelkoming
- Vanaf 19.00u Dinner-presentatie
Locatie: Chef’s Table van RUST, Keuzekouter 24, 9031 Gent.
- De Chef’s Table van RUST ligt op slechts 3 minuten van de E40-afrit Drongen. Private parking is voorzien.
Dresscode: Casual Chic
Event contact: jan@footprints.be of +32 (0)490 49 80 10
Dit event is enkel op uitnodiging en voorbehouden aan partners van Footprints Luxury Cruises.

Chef Nikolaas Barrezeele – Van wereldzeeën tot rust aan de Leie
Nikolaas Barrezeele groeide op tussen de potten en pannen in feestzaal Mantovani in Oudenaarde. Na zijn opleiding in Koksijde trok hij met rugzak en koksmuts de wereld rond. Hij kookte op luxejachten van Monaco tot Ibiza en perfectioneerde zijn vak in sterrenzaken zoals De Karmeliet van Geert Van Hecke en bij Danny Horseele.
Zijn stijl? Een verfijnde mix van Belgisch-Franse klassiekers, Mediterrane frisheid en een neus voor seizoensproducten. Hij werkt het liefst met verse vis, maakt zijn eigen ijs en staat bekend om zijn sublieme desserts met Belgische chocolade.
Vandaag runt hij RUST Private Dining in Drongen, een plek waar discretie, smaak en gastvrijheid samenkomen.
“Mijn ego is op zee gebleven. Ik wil mensen gelukkig maken met eten.”