Maandag 4 november 2024 in Brussels Expo
Lancering Gault&Millau gids editie 2025
Met OCEANIA CRUISES, officiële Benelux-partner van Gault&Millau
Op maandag 4 november 2024 vond in Brussels Expo de lancering van de Gault&Millau gids editie 2025 plaats. Dit prestigieuze evenement werd georganiseerd in samenwerking met OCEANIA CRUISES, de officiële Benelux-partner van Gault&Millau.
Award by OCEANIA CRUISES for THE YOUNG CHEF OF WALLONIA
- François-Xavier Simon, Bistrot Blaise (Marche-en-Famenne)
TOT 25% KORTING
TIJDELIJKE ACTIE: deze actie eindigt op 4 december 2024.
Bespaar tot 25% op een geselecteerd aanbod van de meest populaire routes. Reserveer vandaag nog uw suite of stateroom!
Oceania Cruises & Gault&Millau, gedeelde passie voor culinaire perfectie en luxe
Culinaire uitmuntendheid
Oceania Cruises staat bekend om ‘The Finest Cuisine at Sea’®. Hun schepen bieden uitzonderlijke gastronomische ervaringen, met gerechten bereid door topchefs, waaronder twee Franse Masterchefs.
Exclusieve ervaringen
Oceania Cruises biedt unieke culinaire ontdekkingsreizen, zoals hands-on kookscholen en Culinary Discovery Tours, waarmee gasten lokale markten en culinaire attracties kunnen verkennen.
Luxe en comfort
De kleinschalige luxeschepen van Oceania Cruises bieden een intieme en verfijnde sfeer, perfect voor fijnproevers die op zoek zijn naar een hoogwaardige reiservaring.
Toewijding aan kwaliteit
Oceania Cruises heeft een hoge standaard voor voedselkwaliteit en service, met een chef-kok per tien gasten en uitgebreide keuken- en opslagfaciliteiten voor verse ingrediënten.
OCEANIA CRUISES
The Official Benelux Partner of Gault&Millau
Launch Gault&Millau Guide Edition 2025
Monday 4 November 2024 at Brussels ExpoOceania Cruises, by foodies, for foodies
THE FINEST CUISINE AT SEA
TOT 25% KORTING
TIJDELIJKE ACTIE: deze actie eindigt op 4 december 2024.
Bespaar tot 25% op een geselecteerd aanbod van de meest populaire routes. Reserveer vandaag nog uw suite of stateroom!