UITNODIGING
2 top adressen – 2 lunch trainings
2 gepassioneerde sprekers
MIS DEZE KANS NIET
GASTRONOMISCHE LUNCH TRAININGS
Woensdag 17 janauri 2024: Restaurant Marcus*
- Kleine Klijtstraat 30, 8540 Deerlijk
Woensdag 24 januari 2024: RAS (Restaurant aan de Stroom)
- Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen
Telkens van 12 tot 14.00u.
GLENN VERELST
Sr. Business Development Manager Continental Europe
Seabourn, ultra-luxury, ocean and expedition travel
Wist je dat… er een nieuw culinair concept is, SOLIS, om jullie klanten nog meer te verwennen.
SOLIS
“2024 wordt een bijzonder smaakvol jaar met ons nieuw culinair concept. Een Mediterrane keuken geïnspireerd door de plaatsen die we bezoeken, met lichte, moderne gerechten vol kleur en karakter, en vers bereid. Het restaurant zal een levendige, chique sfeer uitstralen met feel-good achtergrondmuziek. Een dinner bij Solis moet onze gasten verrassen en hen een blijvende Seabourn herinnering bezorgen.”
JOERI VAESSEN
Business Development Manager Belgium, Luxembourg, France & Scandinavia
Holland America Line
Wist je dat… reizen onze traditie is. En dat we dit al 150 jaar doen!
BESTEMMING IN DE KIJKER: ALASKA
“Verken The Great Land met de als best beoordeelde rederij in Alaska. Onze geschiedenis met – en onze liefde voor – Alaska gaat 75 jaar terug en dat is te merken. We bieden diepgaande expertise en meer afvaarten naar Glacier Bay National Park dan welke andere cruisemaatschappij dan ook.”
Meerdere personen per kantoor zijn mogelijk, maar volgens beschikbaarheid.
Annulatie kosteloos tot 48u voor het event. Voor een no-show rekenen we € 80 p.p.