€ 5.559

PONANT ‘YACHTING & EXPEDITION’. Mahé - Colombo

11
dagen
vanaf
ipv
€ 5.559
Vertrek op 11 december 2018 aan boord van de Le Laperouse
Bestemming 

Seychellen

Waar kan men nog vertoeven in paradijselijke baaien en lagunes, in exclusieve hotels omgeven door weelderige tropische tuinen en dit zonder enige vorm van drukte, massa of stress … dit is perfect mogelijk op de Seychellen, een archipel met 115 ongerepte eilanden temidden de onmetelijke azuurblauwe Indische Oceaan! De stranden evenaren elk ideaalbeeld: een witte zandbaai onderbroken door wuivende kokospalmen en karaktervolle granietrotsen die zich spiegelen in het turkooizen watervlak. Maar de Seychellen hebben meer te bieden dan enkel droomstranden. Van de 454 km2 landoppervlakte is maar liefst de helft beschermd natuurgebied en op verscheidene eilanden komen dan ook bijzondere planten en dieren voor die nergens anders ter wereld nog voorkomen. Het bekendste voorbeeld is de Coco de Mer waarvan de vruchten, dubbele noten, staaltjes vakkundig houtsnijwerk lijken van een vurig bewonderaar van de vrouwelijke derrière...
Eiland-hoppen is de ideale manier om u te laten verrassen door de veelzijdigheid van deze archipel! De diversiteit tussen de verschillende eilanden onderling is immers een extra charmepunt van deze archipel. Wij geven u graag ter inspiratie een circuit dat de 3 hoofdeilanden combineert, maar staan tot uw dienst voor een à la carte voorstel. Mahé is het grootste eiland. U vindt er naast Victoria, de hoofdstad met een onmiskenbaar Creools karakter, een tropisch groen heuvellandschap, imposante granietrotsen, blauwe lagunes en een 70-tal stranden die elkaar beconcurreren in schoonheid. Beau Vallon zou als winnaar uit de strijd komen… Praslin biedt een magische combinatie van droomstranden en sprookjesbossen. Grote troef is het prehistorische Vallée de Mai, een bijna surreëel aandoend park waar uiteenlopende palmsoorten elkaar overwoekeren. In het kleinere dromerige La Digue verplaatst men zich te voet of met de fiets en af en toe zie je er nog een ossenkar. De stranden zijn een aaneenschakeling van kleine exotische baaien met kokospalmen en imposante granieten rotsblokken die een oranjerode gloed vertonen bij zonsondergang.

µEn indien u wenst te proeven van een “bijna onbewoond eiland”-ervaring, is een verblijf op één van de kleinere eilanden aangewezen. Dit kan op het exclusieve North Island waar sublieme luxe en duurzaam toerisme hand in hand gaan. Of op Dennis Island een privé project waarbij immense inspanningen werden geleverd om de oorspronkelijke habitat van het eiland te herstellen en met uitsterven bedreigde vogelsoorten opnieuw te laten broeden. Liefhebbers van zowel snorkelen, duiken als diepzeevissen vinden hier hun mekka…

Wenst u te verblijven in één van de mooiste marine nationale parken in de Indische Oceaan raden wij u Saint Anne aan of het kleinere Cerf Island. Beide eilanden maken deel uit van het Saint Anne Marine National Park, waar tot 150 verschillende vissoorten genieten van hun beschermd statuut !

Omschrijving 

Programma: Mahé – La Digue – Rashdoo – Baa Atoll – Galle - Colombo

Inclusief:

  • Vluchten
  • Prenight en transfers in Mahé
  • Transfer in Colombo
  • Cabine Prestige Pont 4
Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vluchten Brussel–Mahé/Colombo–Brussel met Emirates (T/X-klasse), transfers, 1 overnachting in Mahé in de Hilton Nortolme Resort & Spa, Standard Room met ontbijt, excursie in Mahé, cruise in vol pension in een buitenkajuit met balkon, Cabine Prestige, Pont 4, open bar, havengelden.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Ponant en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 29/11/2017.

Informatie aanvraag 

Information Request

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!