Over Footprints

Footprints is een jonge onafhankelijke Belgische touroperator die zich focust op individuele safari’s in Afrika, luxueuze cruisevakanties met geselecteerde rederijen, individuele rondreizen in Azië en exotische strandvakanties in de Indische Oceaan en Polynesië. Met telkens dezelfde constante: kwaliteit en maatwerk!

Onze reizen worden met zorg samengesteld. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest bijzondere en mooiste hotels, resorts, lodges en tented camps. Jarenlange ervaring, een grondige knowhow en uitgebreide inspecties ter plaatse garanderen het beste wat deze landen te bieden hebben.

Ons Afrika aanbod komt zowel tegemoet aan de fervente safari-en natuurliefhebber als aan de beginnende Afrika-reiziger. Onze sterkste troef is en blijft maatwerk.

Footprints stelt uitsluitend toprederijen voor om uw dromen concreet gestalte te geven en selecteerde daarom uit het ruime aanbod zee, rivier- en zeilcruises de meest schitterende programma’s op middelgrote en kleine cruise- en zeilschepen. We kozen bewust voor de kleinere schepen waarbij de omkadering persoonlijker is, topcomfort een absolute prioriteit is en de culinaire prestaties hoogtij vieren. Deze kleinere schepen kunnen plaatsen en havens aandoen die de grotere broers noodgedwongen links moeten laten liggen.

Wij gingen op zoek naar speciale plaatsen op het grootste en meest bevolkte continent ter wereld: Azië. De diversiteit aan natuur, cultuur, bevolkingsgroepen, architectuur en religies maakt Azië tot een heel dankbare plek om te ontdekken. De alom geprezen Aziatische keuken is smaakvol, kleurrijk, gezond en al even verscheiden. Kortom Azië weet alle bezoekers te bekoren en te verbazen. Naast klassiekers als Thailand, India, Vietnam en China hebben we ook minder gekende bestemmingen als Myanmar, Taiwan en Maleisië geselecteerd. Deze Azië-verzameling omvat individuele rondreizen naar niet te missen hoogtepunten, maar ook naar verrassende nog zeer authentieke plekken. Ons aanbod laat u dan ook zeker toe het Azië van uw voorkeur te ontdekken!

Onze voorgestelde rondreizen zijn suggesties die naar hartenlust kunnen aangepast worden. Wenst u een bepaald interessepunt centraal te zetten in uw reis, dan houden we daar maar al te graag rekening mee. Footprints staat voor à la carte vakantiebelevingen op uw maat. Per bestemming doen wij ook een paar voorstellen om uw verblijf te verlengen. Dat kan een charmant boetiekhotelletje zijn in een bruisende stad, een fantastisch resort aan een exotisch strand, een unieke cruise, een nostalgische treinreis, een fascinerende safari.

Bij ons kan u een strandvakantie op Zanzibar, Mozambique, Mauritius of de Seychellen naadloos laten voorafgaan of eindigen met een safari op het Afrikaans continent. Sri Lanka combineren met de Malediven. In India, Vietnam, Maleisië, Indonesië of Thailand een individuele cultuur- of natuurreis aanvullen met een onvergetelijk verblijf aan een subliem droomstrand. Of Polynesië beleven per luxueuze cruise.

Een vakantieformule die mooi aansluit bij het bestaande aanbod van Footprints zijn golfvakanties. Meer en meer komt de vraag naar themareizen en golf speelt daarin een prominente rol. Voor elk van onze 4 brands (Afrika, Azië, Cruises en Sands) kunnen we schitterende golfvakanties uitwerken op de meest prachtige locaties met rondjes golf in de meest exclusieve golfclubs.