Botswana

Superior Explorer Safari

Authentieke 11-daagse comfortabele kampeersafari met ervaren Rangers, die u meer dan ooit toelaat de Afrikaanse wildernis van heel dichtbij te ervaren.
Namibië

Namibian Northern FatBike Safari

Deze avontuurlijke reis per FatBike brengt u naar het hart van Damaraland, een indrukwekkend en ruig woestijnsteppegebied.
Mozambique

Maputo & Machangulo Peninsula

Als kennismaking met Mozambique voorzien we een verblijf van drie nachten in Maputo. U leert er tijdens een begeleid stadsbezoek, de kleuren, geluiden en aroma’s van Afrika kennen. Het loont de moeite deze stad te bezoeken met iemand die Maputo heel goed kent.
Mozambique

Mobile Island Dhow Safari (reis inclusief 3-daagse Dhow Safari)

We laten u kennismaken met het rijke historische erfgoed van Mozambique tijdens een bezoek aan de voormalige hoofdstad van het land: Ilha de Moçambique.
Zimbabwe

Lake Kariba Cruise (begeleide reis inclusief 5-daagse cruise Lake Kariba)

Deze unieke reis biedt u het comfort van een cruise gecombineerd met een geweldig safariavontuur.
Zimbabwe

Mana Pools Tamarind Canoe Trail (kanosafari)

Deze reis begint bij Lake Kariba, een enorm kunstmatig meer dat eerder aan een oceaan dan een stuwmeer doet denken.
Zimbabwe

Highlights (fly-in safari)

Een bijzondere reis die u kennis laat maken met een indrukwekkend natuurfenomeen en enkele van de mooiste natuurparken in Zimbabwe. De reis vangt aan bij één van de zeven wereldwonderen: Victoria Falls.
Zambia

Exploration (rondreis fly-in & transfers)

Deze reis combineert enkele bijzondere natuurfenomenen in Zambia en Zimbabwe. South Luangwa National Park is een indrukwekkend natuurpark dat door vele safariliefhebbers aangeduid wordt als het béste safaripark in Afrika.
Zambia

Mobile Walking Safari (safarireis inclusief 5 dagen begeleide wandelsafari)

“Mobile Walking Safaris” zijn sinds lang gekend als de beste manier om het South Luangwa National Park te verkennen en bieden gegarandeerd een exclusieve en onvergetelijke safari-ervaring.
Zambia

Highlights (fly-in safari)

Zambia is een unieke safaribestemming met uitgestrekte wildreservaten en een buitengewone verscheidenheid aan dieren. Hier vond de beroemde “wandelsafari” haar oorsprong en vormt nog steeds de beste manier om deze ongerepte wildernis te verkennen.
Botswana

Elephant Encounter (fly-in safari)

Deze fly-in safari biedt u een onvergetelijke ervaring met een toegevoegde belofte van authenticiteit. ‘The place to be’ als het gaat om unieke safari’s.
Botswana

Under canvas Explorer (begeleide mobiele tentensafari)

Deze authentieke maar comfortabele kampeersafari laat u toe de Afrikaanse wildernis van heel dichtbij te ervaren. U wordt vergezeld van een volledig team van butlers, onderhoudspersoneel en chefs die uw overheerlijke Afrikaanse gerechten bereiden te midden de bush.
Botswana

Safari Odyssey (fly-in safari)

Dit avontuur begint in Zambia, met een bezoek aan de wereldberoemde Victoria Falls, één van de zeven wereldwonderen. Een adembenemend schouwspel!
Botswana

Family Safari (fly-in safari)

Deze afwisselende familiesafari zorgt ervoor dat zowel ouders als kinderen ten volle kunnen genieten van een boeiend avontuur.
Botswana

Desert & Okavango Delta (fly-in safari)

Deze exclusieve fly-in reis brengt u naar enkele van de meest afgelegen plaatsen in Botswana. Nadat u hebt genoten van het wonderlijke spektakel van de Victoria Falls, één van de zeven wereldwonderen, reist u verder naar de Selinda Game Reserve.
Botswana

Victoria Falls, Chobe National Park & Okavango Delta (selfdrive met fly-in Okavango Delta)

Deze bijzondere self-drive reis biedt u de vrijheid om Botswana op uw eigen tempo te ontdekken. Na een bezoek aan de legendarische Victoria Falls en uw verblijf in het nostalgische Victoria Falls Hotel, reist u met uw huurwagen vanuit Kasane verder naar enkele van de hoogtepunten van Botswana.
Botswana

Northern Highlights (luxe fly-in safari)

De beroemde Victoria Falls vormen het startpunt van deze boeiende safarireis. Deze immense watervallen, gelegen op de grens van Zambia en Zimbabwe behoren tot de grootste ter wereld.
Oeganda

Land of Contrasts (rondreis met privégids)

Deze reis brengt u naar een land van contrasten, waar men zich op een halve dag kan verplaatsen van een in mist gehuld vulkanisch gebergte tot een benevelde savanne met wilde dieren.
Ethiopië

Colours of the Omo Valley (rondreis met privégids)

Zuidelijk Ethiopië is het leefgebied van talrijke kleurrijke etnische stammen die hun gewoontes en tradities reeds eeuwenlang in stand houden.
Ethiopië

Secrets of the North (rondreis met privégids)

Ontdek tijdens deze exclusieve reis de geheimen van Ethiopië, een land met een diepgewortelde traditie die tot 3000 jaar teruggaat.