Madagaskar

Het wilde westen van Madagaskar

Deze reis dompelt u onder in een wereld van unieke en rijke biodiversiteit, waar u kennis maakt met een fascinerend palet aan endemische dieren en planten, waaronder zeven verschillende soorten baobabbomen, waarvan er zes enkel in Madagascar voorkomen.
Zuid-Afrika

Kaapstad, walvissen, de tuinroute en BIG 5 safari in een malariavrij natuurgebied

U verblijft in enkele schitterende boetiekhotels en charmante lodges, waar het accent op persoonlijke service, uitstekende gastronomie en een buitengewone natuurbeleving ligt … en dit voor een uitzonderlijke prijs.
Ethiopië

Ethiopië, de Danakil Depression

De Afar Driehoek of Afar Depressie is een uitgestrekte geologische depressie die deel uitmaakt van de Great Rift vallei, gelegen aan de verbinding van de Afrikaanse, Arabische en Somalische tektonische platen. Het gebied strekt zich uit over grote delen van Ethiopië, Eritrea en Djibouti.
Swaziland

Land of Traditions

We laten u kennismaken met een van de kleinste en een van de meest fascinerende landen in Afrika.
Namibië

AFRICAN EXPLORER Cape Town to Windhoek (luxe treinreis)

Deze treinreis brengt u langs enkele van Afrika’s meest spectaculaire landschappen.
Namibië

FatBike Dune Safari (fietsavontuur)

Eerst was er het wielrennen, later kwam mountainbiken, nu is er de FatBike… een nieuwe sport die ons toelaat plaatsen te betreden waar nooit eerder een fiets kwam.
Namibië

Wings over Namibia (luxe fly-in safari)

Met uw privé vliegtuigje en piloot reist u naar enkele indrukwekkende natuurgebieden in Namibië.
Namibië

Etosha National Park & Caprivi Strip (selfdrive)

Deze reis laat u kennismaken met twee bijzondere natuurgebieden in het noorden van Namibië. Via Okonjima reist u verder naar het Etosha National Park. Dit natuurgebied rond een uitgestrekte zoutpan vormt voor het grootste deel van het jaar een enorme witte vlakte.
Namibië

Family Safari (selfdrive)

Deze rondreis door Namibië is helemaal gemaakt op maat van families. Op het programma staat het Etosha National Park, wereldberoemd natuurreservaat, waar u tal van wilde dieren te zien krijgt.
Mozambique

Maputo & Machangulo Peninsula

Als kennismaking met Mozambique voorzien we een verblijf van drie nachten in Maputo. U leert er tijdens een begeleid stadsbezoek, de kleuren, geluiden en aroma’s van Afrika kennen. Het loont de moeite deze stad te bezoeken met iemand die Maputo heel goed kent.
Mozambique

Mobile Island Dhow Safari (reis inclusief 3-daagse Dhow Safari)

We laten u kennismaken met het rijke historische erfgoed van Mozambique tijdens een bezoek aan de voormalige hoofdstad van het land: Ilha de Moçambique.
Zimbabwe

Lake Kariba Cruise (begeleide reis inclusief 5-daagse cruise Lake Kariba)

Deze unieke reis biedt u het comfort van een cruise gecombineerd met een geweldig safariavontuur.
Zimbabwe

Mana Pools Tamarind Canoe Trail (kanosafari)

Deze reis begint bij Lake Kariba, een enorm kunstmatig meer dat eerder aan een oceaan dan een stuwmeer doet denken.
Zimbabwe

Highlights (fly-in safari)

Een bijzondere reis die u kennis laat maken met een indrukwekkend natuurfenomeen en enkele van de mooiste natuurparken in Zimbabwe. De reis vangt aan bij één van de zeven wereldwonderen: Victoria Falls.
Zambia

Exploration (rondreis fly-in & transfers)

Deze reis combineert enkele bijzondere natuurfenomenen in Zambia en Zimbabwe. South Luangwa National Park is een indrukwekkend natuurpark dat door vele safariliefhebbers aangeduid wordt als het béste safaripark in Afrika.
Zambia

Mobile Walking Safari (safarireis inclusief 5 dagen begeleide wandelsafari)

“Mobile Walking Safaris” zijn sinds lang gekend als de beste manier om het South Luangwa National Park te verkennen en bieden gegarandeerd een exclusieve en onvergetelijke safari-ervaring.
Zambia

Highlights (fly-in safari)

Zambia is een unieke safaribestemming met uitgestrekte wildreservaten en een buitengewone verscheidenheid aan dieren. Hier vond de beroemde “wandelsafari” haar oorsprong en vormt nog steeds de beste manier om deze ongerepte wildernis te verkennen.
Botswana

Elephant Encounter (fly-in safari)

Deze fly-in safari biedt u een onvergetelijke ervaring met een toegevoegde belofte van authenticiteit. ‘The place to be’ als het gaat om unieke safari’s.
Botswana

Under canvas Explorer (begeleide mobiele tentensafari)

Deze authentieke maar comfortabele kampeersafari laat u toe de Afrikaanse wildernis van heel dichtbij te ervaren. U wordt vergezeld van een volledig team van butlers, onderhoudspersoneel en chefs die uw overheerlijke Afrikaanse gerechten bereiden te midden de bush.
Botswana

Safari Odyssey (fly-in safari)

Dit avontuur begint in Zambia, met een bezoek aan de wereldberoemde Victoria Falls, één van de zeven wereldwonderen. Een adembenemend schouwspel!